[Inne] Zbiornik płynu chłodzącego

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • gifek
    Drive
    • 2010
    • 43

Cena niezła ale nie widać regulacji lędźwiowej i tapicerka w stanie delikatnie mówiąc kiepskim. Na fotelu kierowcy chyba jednak jest przecierka albo takie zdjęcie :wink: Poproś o lepsze zdjęcia ze wszystkich stron i czy ma regulację wysokości pasażera. Ja wolałbym to obejrzeć przed kupnem. Na forum można czasem kupić coś ciekawszego, poszukaj. Poduszki można zdemontować ale musisz wypełnić czymś miejsce po nich i nie wiem jak wygląda tapicerka w miejscach poduszek (są pewnie jakieś osłabienia dla prawidłowego ich działania)
  • odowazonel
    Classic
    • 2008
    • 5

Witajcie,
    Ma ktoś doświadczenia z czyszczeniem elektrod w zbiorniku płynu chłodzącego? Co rano mi się kontrolka zaświeca, a chlodzenie jest ok, poziom płynu właściwy. Będę wdzięczny za informacje czy można do chałupniczo naprawić

pozdrawiam
    Leon

Komentarz

• zurcio
      RS
      • 2008
      • 2046

odowazonel,

wyczyśić, jeśli nie pomoże wymienić razem ze zbiorniczkiem, albo dolać płynu - powinno pomóc.
      tragedii nie ma, możesz sam spróbować zrobić, siągnąć płyn, wyczyścić elektrody - może pomoże

Nie dyskutuj nigdy z idiotą, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem ...

Komentarz

• odowazonel
        Classic
        • 2008
        • 5

Dzieki za info +1pkt

[ Dodano: Wto 16 Gru, 08 13:28 ]
        Wyczyściłem i wszystko hula bez problemu!

Komentarz

Pracuję...